Asztrológia- Kronobiológia- Személyiségelemzés

 

Nem készítek másnak (születésnapra, karácsonyra, egyéb megrendelésre) horoszkópot!

Egyrészt személyiségi jogok, személyes adatok védelme miatt, másrészt nem etikus!

 

 ÉLJ ÚGY, AMI VAGY!

 

Az asztrológiai elemzés

A bolygók helyzetéből, kapcsolatából kiszámítható adatokat tartalmazza.

 

Az asztrológia nem jóslás!

Segít, hogy megismerjük önmagunkat, megértsük tetteinket, rávilágít merre haladjunk, mit hajszolunk feleslegesen, miben vannak az erősségeink és miben a gyengeségeink, mit vethetünk be gyengeségeink erősítésére.

Az elemzést nem csak a hagyományos asztrológia alapján készítem.

Az asztrozófiai vonalat követve a számmisztikán, és a Tarot rendszerén keresztül dolgozom, összevetve a biológiával, pszichológiával, azaz a kronobiológiával.

 

Kronobiológia- személyiségelemzés

A kronobiológia a biológia egy speciális ága. A kronobiológia az élő szervezetek működésének összefüggéseit vizsgálja a Nap- Hold ritmus periodicitásaival kapcsolatban.

A kronobiológia magyarázatot ad arra, mit miért szeretünk, és mit miért nem? Miért erőlködünk, és miért megy egyszerűen?

A kiszámíthatóság biztonságot nyújt, ezért jó, ha megismerjük önmagunkat, tásunkat, családtagjainkat. A kronobiológiai elemzés után megismerjük és megértjük  a viselkedést, a reakciókat.

A típustanok összehangolását végzi ez az elemzés, amely az asztrológia, a Kabbala, az Életfa, és néhány neves pszichológus típuselméletének összesítése.

 

A klasszikus típustanok a következők közül nézzünk meg néhányat:

 

Pavlov alkattípusai:

gyenge idegrendszeri típus: (azonosítható e melankolikus típussal, az ingerületi és gátlási folyamatok gyengék),

féktelen típus: (azonosítható a kolerikus típussal, erős, kiegyensúlyozott),

nyugodt típus: (a flegmatikussal azonosítható, erős, kiegyensúlyozott, lassan reagáló),

élénk típus: (a szangvinikussal azonosítható: erős, kiegyensúlyozott, gyorsan reagáló).

 

Kretschmer típusai:

az elmebajok két fő típusának megfigyelése alapján két lelki típust és ahhoz négy megjelenési formát sorol. Ezek:

Hippokratész rendszerében a négy alapvető testnedv: a nyál, a vér, a sárga és a fekete epe, keveredési arányai határozzák meg a lelki tulajdonságokat.

- szangvinikus: (a latin, „vér" szóból): az érzelmek, indulatok könnyen felkelthetők, de múlékonyak, a magatartás változékony,

- kolerikus: (görög „epe" szóból): kevés érzelmi és akarati megnyilvánulás, erőteljes, tartós érzelmek,

- melankolikus: (görög „fekete epe" szóból) nyomott kedélyállapot és nehézkes reakciókészség jellemzi,

- flegmatikus: (görög „nyál" szóból): lelkesedés hiánya, mérsékelt reakciók. Jellemezheti a változásoktól való tartózkodás, de a kitartás is.

A felsoroltakból is látszik, hogy a típustanok tanulmányozása már a régi időkben is foglalkoztatta az embereket.

Tehát a kronobiológia egy olyan típustan, amivel a születési adatokból kiszámolható az adott személy pszichogenetikai működése. Ez nem más, mint egy alapvető tulajdonsághalmaz, amely leírja az ember ösztönös működésmódját.

A kronobiológia pszichogenetikai működésünkből, megismerjük és megértjük azokat a viselkedésmintáinkat, mozgatórugóinkat, amelyek alapján éljük az életünket, meghozzuk a döntéseinket.

A kronobiológia segítséget nyújt  abban, hogy a meghatározó típusunkhoz visszatalálva, kibontakoztassuk az életünket.

Ezzel az ismerettel nem csak magunkat és működésmódunkat értjük meg, hanem a környezetünkben élőkkel is harmonikusabb kapcsolatot leszünk képesek kialakítani, azáltal, hogy megismerjük az ők működésmódjukat is.

 

Így olyan elvárásaink lesznek magunkkal és környezetünkkel szemben, amelyek teljesíthetőek. Képesek leszünk felismerni önmagunk képességeit, gyermekünk szunnyadó tehetségét és könnyebben, tudatosabban bontakoztatjuk ki.

 

A születés pillanatában a Föld, mint harmadik szülő, energo-információs mezőinek állapota szerint, tulajdonságokat ad át az újszülöttnek. Ezt az információt a hét csakra tárolja. Működése eszerint megfelelő.

A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza személyiségünket, viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket, betegségre való hajlamainkat.

Fizikai, érzelmi és intellektuális energiaszint a kronobiológiai számítással feltárható.

A számok e három szinten, valamint két agyféltekére bontva mutatja meg a szülött energia-adottságait, fizikai, pszichés és mentális állapotát. 

Önismeretre ad lehetőséget, hol vannak lehetőségek az energia bevitelre, és hol inkább a leadásra. Lehetőséget ad saját energiaszint szerint harmonizálni a személyes életet.

Kronobiológiai vizsgálat alapján az egyén születésnapját vizsgálva sokféle információt kapunk arról, hogy születése pillanatában milyen fizikai, érzelmi, mentális szinttel született.

Ahhoz, hogy az ember egészséges és kiegyensúlyozott lehessen életében, a születésekor meghatározott szinten kell élnie. Minél jobban eltér ettől a szinttől, annál nehezebben veszi az akadályokat, annál több fizikai betegséggel kell megküzdenie. Ezeket a születéskor kapott energiaszinteket  úgynevezett markerszámmal jelöljük.

Ha magasabb a markerszám, túlműködés van, ha alacsony, alulműködés. Azaz energia többlet, vagy energiahiány. Ezeket az energia eltéréseket érzékelni lehet többek között az aurában, hiszen az aura nem más, mint az emberi test energiaburka, mely hűen tükrözi testünk egészségi állapotát. A testi megbetegedések ott fordulnak elő, ahol érzelmi és mentális sérüléseink vannak.

Ahhoz, hogy az egyén egészséges (egész-séges) legyen érdemes tudni, milyen típusok vagyunk.

Tehát a kronobiológiával nem megjósolunk valamit, hanem megértjük, hogy miért viselkedik valaki, vagy épp mi magunk egy bizonyos módon. A megértés segít abban, hogy közelebb kerüljünk párunkhoz, gyerekünkhöz, szüleinkhez. Konfliktusainkat képesek leszünk megoldani és nem értetlenül állunk, hogy a másik miért úgy reagál különböző dolgokra.

A legfontosabb az, hogy a megértéssel képesek leszünk elfogadni, megszeretni és a lehetőségeket kihasználni nem csak önmagunkban, hanem kapcsolatainkban is.

 

Szeretnéd megismerni a radixodat, kronobiológiai képletedet?

Időpont egyeztetés miatt hív a 06 20/365-8085 telefonszámon!

 

 

  Az elemzés megmutatja:

- Milyen a vizsgált személy alap beállítottsága, idegrendszere,  intellektusa

- Hogyan veszi fel és kezeli az őt érő fizikai és érzelmi behatásokat

- Melyek az erősségei, a gyengéi, mik motiválják

- Hol van az energia súlypontja, amelyet más szóval karmának, vagy életfeladatnak hívunk

- Miben vagyunk tehetségesek, mely tevékenységeket érdemes elvetnünk

- Tartós stressz esetén mely testrészünk érzékenyebb, hajlamosabb a megbetegedésre

- Segít a társas kapcsolatok (gyermek, szülő, testvér, barát, szerelem, házastárs, munkatárs) kialakításában, működésében- a születés idején "kapott" energiaszintek összehasonlítása alapján

A kronobiológiai vizsgálat alapján készült személyiségelemzés a fent is említett fizikai, érzelmi, mentális, és energia szint együttes meghatározása.

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes