Asztrológia, Kronobiológia, Személyiségelemzés

 

Az asztrológiai elemzés

A bolygók helyzetéből, kapcsolatából kiszámítható adatokat tartalmazza.

Az első lépés egy személyes kb. egy órás elbeszélgetés, hiszen a pontos elemzést csak akkor lehet igazán adni, ha személyes kontaktus is történik.

A második lépés: egy kb. 10- 12 oldalas asztrológiai elemzés készítése, melyből sok olyan dologra kaphat választ a kérdező, amelyre kíváncsi.

Az elemzés általában egy hetet vesz igénybe, melyet e-mailben küldök a készíttetőnek.

 

A harmadik lépés a kiértékelés, melynek értelmezéséhez gyakran szükséges szintén egy személyes találkozásra. A kérdésektől függően egy- másfél órát vesz igénybe.

Van, akinek nincs szüksége az elemzés elolvasása után személyes találkozásra.

Az asztrológia nem jóslás!

Segít, hogy megismerjük önmagunkat, megértsük tetteinket, rávilágít merre haladjunk, mit hajszolunk feleslegesen, miben vannak az erősségeink és miben a gyengeségeink, mit vethetünk be gyengeségeink erősítésére.

Nem készítek másnak (születésnapra, karácsonyra, egyéb megrendelésre) horoszkópot!

Egyrészt személyiségi jogok, személyes adatok védelme miatt, másrészt nem etikus!

 

Kronobiológia- személyiségelemzés

A kronobiológia a biológia speciális ága, az élő szervezetek működésének összefüggéseit vizsgálja a Nap- Hold ritmus alapján.

A születés pillanatában a Föld, mint harmadik szülő, energo-információs mezőinek állapota szerint, tulajdonságokat ad át az újszülöttnek. Ezt az információt a hét csakra tárolja. Működése eszerint megfelelő.

A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza személyiségünket, viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket, betegségre való hajlamainkat.

Fizikai, érzelmi és intellektuális energiaszint a kronobiológiai számítással feltárható.

A számok e három szinten, valamint két agyféltekére bontva mutatja meg a szülött energia-adottságait, fizikai, pszichés és mentális állapotát. 

Önismeretre ad lehetőséget, hol vannak lehetőségek az energia bevitelre, és hol inkább a leadásra. Lehetőséget ad saját energiaszint szerint harmonizálni a személyes életet.

Kronobiológiai vizsgálat alapján az egyén születésnapját vizsgálva sokféle információt kapunk arról, hogy születése pillanatában milyen fizikai, érzelmi, mentális szinttel született.

Ahhoz, hogy az ember egészséges és kiegyensúlyozott lehessen életében, a születésekor meghatározott szinten kell élnie. Minél jobban eltér ettől a szinttől, annál nehezebben veszi az akadályokat, annál több fizikai betegséggel kell megküzdenie. Ezeket a születéskor kapott energiaszinteket  úgynevezett markerszámmal jelöljük.

Ha magasabb a markerszám, túlműködés van, ha alacsony, alulműködés. Azaz energia többlet, vagy energiahiány. Ezeket az energia eltéréseket érzékelni lehet többek között az aurában, hiszen az aura nem más, mint az emberi test energiaburka, mely hűen tükrözi testünk egészségi állapotát. A testi megbetegedések ott fordulnak elő, ahol érzelmi és mentális sérüléseink vannak.

Ahhoz, hogy az egyén egészséges (egész-séges) legyen érdemes tudni, milyen típusok vagyunk.

  A kronobiológiai elemzés megmutatja:

- Milyen a vizsgált személy alap beállítottsága, idegrendszere,  intellektusa

- Hogyan veszi fel és kezeli az őt érő fizikai és érzelmi behatásokat

- Melyek az erősségei, a gyengéi, mik motiválják

- Hol van az energia súlypontja, amelyet más szóval karmának, vagy életfeladatnak hívunk

- Miben vagyunk tehetségesek, mely tevékenységeket érdemes elvetnünk

- Tartós stressz esetén mely testrészünk érzékenyebb, hajlamosabb a megbetegedésre

- Segít a társas kapcsolatok (gyermek, szülő, testvér, barát, szerelem, házastárs, munkatárs) kialakításában, működésében- a születés idején "kapott" energiaszintek összehasonlítása alapján

A kronobiológiai vizsgálat alapján készült személyiségelemzés a fent is említett fizikai, érzelmi, mentális, és energia szint együttes meghatározása.

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes