Hangtál meditáció/hangmasszázs

A hangtálat zengetve olyan hangok, rezgések keletkeznek, melyek nem csak a füleken keresztül jutnak be a testbe, hanem egyszerre érintik meg szervezetünk összes sejtjét. Rezgésbe hozzák őket,aktiválódnak, energiát nyernek.

A hullámok átjárják a testet, a test minden egyes sejtjét, az energiablokkokat feloldják, kilépnek a testből és egyesülnek az univerzummal.

Az energiablokk meggátolja a hangrezgések terjedését, elnyeli azokat. A megfelelő terápia, a rendszeres meditáció képes feloldani ezeket a blokkokat és éppen ez a lényege a hangtál meditációnak.

A folyamatos rezgések hatására a szervezet ellazul és olyan élményt ad, amelyre csak a hangtál képes.

Miközben a rezgések csodálatos dallamában fürdünk ellazulva, meditatív állapotba kerülünk, elménk éles, tudatunk tiszta.

Ebben a tiszta szabad tudatállapotban képesek vagyunk testi-lelki-szellemi blokkjainkat feloldani, összefüggéseket megérteni, megoldásokat találni saját életünkkel és a világegyetem egészével kapcsolatban, de múltunkat, jövőnket is tisztábban láthatjuk, mint valaha.

A rezgés hat testünk minden egyes részletére, -az érzékszervekre, idegrendszerre, a teljes izomzatra, belső szervekre-  szellemünkre, lelkünkre.

Írhatnék róla oldalakat, de a hangterápiát elmagyarázni szavakban nem tudom, a megtapasztalás páratlan élménye teljes képet ad.

Olyan értelem nyílik meg egy- egy hangtál meditáció után, amikor eggyé válik a test minden létezővel, amikor megérti mi az az univerzális szeretet, és eltörpül e csodás érzés mellett minden más anyagba ragadt elmélet.

Megértjük, hogy Isten, az isteni, a mindenség, hangokból, rezgésekből keletkeztek és átéljük ezt az ősi szabadságot.

 

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes