A Spirituális klub

 minden páros hét szombatján 18.00 órától 20.00 óráig várja az érdeklődőket.

A beszélgetést moderátor segíti, a téma nincs előre meghatározva, az éppen aktuális élethelyzet, vagy érdeklődési kör befolyásolja.

Segítő beszélgetések, technikák alkalmazása, hogy átlendüljünk a nehézségeken.

Ez a Közösség Nektek jött létre, akik hétköznapjaitok szürkeségét színessé szeretnétek tenni. Akik szeretnétek megváltani a világot, s ha az nem sikerül, a világotokban változni.

Létrejött azért, hogy fontos tagjai legyetek egy közösségnek, ahol azt az arcotokat mutathatjátok, akik igazán vagytok. Ahol sírhattok, nevethettek, tanulhattok másoktól, és taníthattok másokat. Ehhez nincs szükség semmi másra önmagatokon, világnézeteteken, hitvallásotokon kívül. Ahol szabadon beszélhettek a gondolataitokról, terheitekről, örömeitekről, nehézségeitekről. 

 Beszélhettek eltitkolt vágyaitokról, érzéseitekről. Ha barátokat szeretnétek szerezni, akik hasonlóak, mint Ti magatok vagytok.

...és még,... Neked jött létre, aki

-nem tudod merre indulj, miért indulj

-keresed az utad, a célod, tudni szeretnéd, miért születtél erre a világra

-érdekel az ezotéria, a misztikum

-vannak dolgok, amiket sehol nem mondhatsz el

Ha más vagy, ha másként gondolkozol, ha más a helyzeted, ha más akarsz lenni, ebben a közösségben barátra lelsz, mert itt mindenki más, másként gondolkozik, másként szemléli a világot.

Ha sikereidet, kudarcaidat szívesen megosztod másokkal, hogy ők is tanuljanak, ahogy te is tanulni szeretnél mástól, bátran csatlakozz. 


Ha túl gondolkozol saját léteden, ha bármiben hiszel, vagy keresed amiben hihetsz, itt megtalálhatod!

Ha elvesztettél valakit/ valamit és nem tudod mit kezdj magaddal, hogy dolgozd fel, hogy lépj tovább

 Itt segíthetünk egymásnak a nehézségeken, megtapasztalhatjuk, hogy fontos tagja vagyunk egy közösségnek, hogy sosem vagyunk egyedül!

Egy kis fogalom magyarázat :

Csapatszellem

Csapat tagjaként az egyén sokkal erősebb, mint egyénileg. Nem hiába mondják: egységben az erő!

A csapat dinamikája, energiája megsokszorozódva hat a tagokra, hiszen azáltal hogy több ember energiája adódik össze benne, energiatöbbletet ad a csapatban részt vevő személyeknek is.

Minél nagyobb energiákkal vibrál a csoport, annál nagyobb energiával rendelkezik a benne lévő egyén. Egymásra oda – vissza hat az erő, azaz ahogy az egyéni erő növekszik, úgy erősödik a csapat. S minél erősebb a csapat, annál biztosabb az egyén.

Az energiák, erők összeadódnak, ez a többlet pedig kimeríthetetlen energiaforrásként generálódik folyamatosan a tagok számára.

Ezért van, hogy egy  közös meditáció,egy önsegítő csoport, vagy bármilyen közösséghez tartozó egyén jóval sikeresebb, mintha egyedül teljesítene, még akkor is, ha egyéni teljesítményét a csoporton kívül (pl. munkahelyén) kell végeznie.

Természetesen eredmények egyedül is elérhetőek, de jóval tovább fog tartani és sokkal több erőfeszítést kíván.

 

Bármi is az álmod, a csapatszellem erejét felhasználhatod megvalósításához!

Azon túl, hogy céljaid elérése jóval hatékonyabbá válik, érdekes embereket ismerhetsz meg, új barátságokat szerezhetsz. Ami a a legfontosabb, rendszeres időközönként önmagaddal kell foglalkoznod, hogy problémáidat megoszd, hogy törődésben és figyelemben legyen részed.

Próbáld ki csak egyszer – meglátod, alig várod a következő találkozást a Közösség tagjaival! 

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

 

Eli

 

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes