Fikció (?)

 

Belevetettem magam a könyvbe, …érdekes.

…és rájöttem, ezért nem lehet kapni.

Az első kiadást mindenki elhordta gyorsan,- megváltást remélve tőle- a második kiadás pedig meg sem jelent. Nem kerülhet ki a polcra, mert hatalmas lehetőségeket és főképp pénzt látnak benne akik korlátozzák.

 

Aki megvette az első részt, annak szerencséje van, -persze csak ha érteni képes a vele való munkát. Megvette annak reményében; megváltozik az élete, ha elolvassa.

Persze a tartalom nehéz, nem elég elolvasni a változáshoz. Nem elég megtanulni a technikákat. Magának az olvasónak is változnia kell, mégpedig a legnehezebb változást kell megélnie. Legyőzni az EGO-t. Ezért feltételezem sok polcon ott lapul, használni azonban kevesen képesek helyesen.  Ha a könyv olyan kezébe kerül, aki képes használni felettes énjét, akkor valóban hatalmas fordulatot vehet az élete minden téren.

Ez aztán veszélyt jelent a társadalomra, hiszen a szemléletváltozás, a kilépés a mókuskerékből összeomlást jelentene.

Kell a kontroll! Emiatt kell a korlátozás!

 

Tehát elmondható, e könyv varázskönyv is lehet, s mint minden ilyen misztikus varázserővel feltöltött írás előbb utóbb olyan kezekbe is eljut, aki hatalomra vágyik, mégpedig sokkal nagyobb hatalomra, mint amit a pénz nyújthat. Persze az sem utolsó szempont, s mint hatalmas mennyiség birtoklója, meghatározza a további kiadást. Lefordításokat, piacra dobást.

Hogy forrása el ne apadjon, engedi néhány embernek, -szigorúan az irányítása alatt- kezdje el oktatni, legyen néhány ember, aki mint alkalmazott technikát- megváltoztatja az emberek életét. A gyógyulás ára is magas, a tanfolyamé ennél sokkal több.

 

A könyv kiadása után vált ismertté a titok, néhány millió példány a könyvespolcokon áll. Természetesen ellenkampányt kell indítani, az embereket elbizonytalanítani, nem képes használni, csalóka, többet árt vele, mint használ, stb… A hitedben való megingatás a legnagyobb cél! Ha nincs önmagadba vetett hited, ki hinne benned?

 

Szerintem viszont megtanulhatja bárki, ha képes egy kis felettes ént bevonni a munkába.

Ezt a tényt valószínű nem csak én ismertem fel, ezért nincs is egyetlen példány az országban, ami kapható és nem is lesz mostanában.

„A lehetőséget is elvesszük, hogy önmagad gyakorold és használd a könyv kínálta technikákat.”

 

A hatalom fogságában élünk. Ami a leg elszomorítóbb, azokat az embereket lehetetlenítik el, használják ki, akik keresik a jót, a saját útjukat.

 

Az író kidolgozta a technikát, kiadatta a munkáját, motivációja a segítő szándék, beszerezhető áron hozzá férhetett, aki akart.

Aztán jött valaki, meglátta benne a lehetőséget: puff neki segíts magadon kis anyagi ráfordítással.

Nehogy higgy magadban, mert akkor nem lesz szükséged senkire, elnavigálod magad és nem kellünk. Nem kell gyógyszer, segítség. Nehogy jó legyél, jót akarj másoknak, még ha csak te lennél az az EGY…de te tovább adnád, erre már nincs szükség, terjedne a jóság és segítőkészség, mint a pestis. (Körülbelül a hatása is olyan pusztító volna.)

 

Ne segíts te magadon, úgysem értesz hozzá, majd segítek én, amennyi nem segít rajtad, csak kicsit jobban érzed magad. Lehúzlak, mert ingyen Krisztus sírját sem őrizték.

Persze a sok kifizetett óra részben juttat a mennyországba, nehogy tényleg jóvá válj, mert az a rossznak nem lesz jó! (Nagy Amélia)

-Eli könyve-

 

 

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes