Profil

LÉGFÜGGŐK,AJTÓDÍSZEK, ÁLOMFOGÓK, HÁZSZÁMOK

 

ÜDVÖZLET

Egyedi, kézműves termékeket készítek. Rézzel dolgozom, különféle vastagságú és fajtájú drótot használok fel a dísztárgyakhoz, díszítő elemként üveggyöngyöket, és ásványokat.

A függők, álomfogók ajtódíszek tértisztításra, pozitív energiaáramlásra vannak programozva, hiszen valamikori használatuk is e célt szolgálta.

A házszámok a számmisztika alapjait véve szintén rezgésük szerinti funkciót hivatottak betölteni, azon túl, hogy megmutatják a pontos lakcímet is.

Minden egyes termék ezen elvek alapján készül, a rendelések után rezgésharmonizáción, tisztításon, energia feltöltésen mennek át, miáltal megfelelő rezgéseket sugároznak, és valóban pozitív hatással lesznek használóik számára, és azt a célt szolgálják, amelyre valamikor is hivatottak voltak.

Mindehhez hozzájön még az én pozitív energiám, életszemléletem, és sok- sok jókívánságom.

A légfüggők (szélharangok) a tér (udvar, terasz) tisztítását, tisztán tartását szolgálják. Negatív energiák elterelését, vagy megtisztítását.

Az ajtódíszek szintén a negatív energiák kizárására hivatottak.

Az álomfogók a gonosz, rossz, félelmet keltő álmokat szűrik meg.

A házszámok vibrációja fontos hatással van az ott élő emberekre. A számokban rejlő energiák felerősítése jelentős a házban élő emberekre, valamely tevékenységre, vállalkozásra,stb. A számok jelentésének megismerése, pozitív energiákkal feltöltése hosszú sikeres életminőséget biztosíthat az adott házban(lakásban)

TERMÉKRENDELÉS

A termékek megrendelhetők, egyéni kívánság szerint is, de az ábrázolás nagymértékben függ a készítő fantáziavilágától.

A rendeléshez adatlap kitöltése szükséges!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Raktáron csak néhány darab van, ezért a megrendeléstől számítva két hét.

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes