Reset/Redesign

RESET/REDESIGN

AMÉLIA NAGY·2017. JÚNIUS 23.

Érdemes-e gondolkozni előre? Teszed a napi rutint, a napi feladataidat sorban oldod meg, aztán kapsz egy telefont. Na, van min agyalnod újra. Már éppen azt gondoltad, a mai napom rendben, mindent megoldottam, elrendeztem. És lám, egy adott pillanatban az egész eltervezett jövőd megint csak felborul. Mi marad más, mint az újratervezés! Lényeges-e tehát, hogy mindent jól előre kiszámoljunk, főképp, ha a tervünket más emberek is irányítják!

Tehát: az ezelőtt megtett lépésed, melynek jelen pillanatodban egy folyamata van (amit stabilnak hittél), más energiák hatására nem úgy történik, ahogy eltervezted.

Vajon mi az ami hat ezekre a folyamatokra? Jó alaposan gondold át, és meg is találod a választ.

Tettél lépéseket, de:

  1. Elodáztad a további lépéseket, azaz vártál.
  2. Másra bíztad a dolgot, és nem Te magad irányítottad a teendőket.
  3. Gondolataidba beengedted a “Mi lesz ha...” kezdetű gondolatfolyamot.

Akkor most VISSZAÁLLÍTÁS/ÚJRATERVEZÉS!

Adott a helyzet, kicsit menj bele, keress lehetőségeket. Játssz el a gondolattal, ezt teszed, vagy azt teszed. Egyáltalán mit tehetsz? S ha nem tehetsz semmit, akkor fogadd el.

Miután elfogadod, és nem hadakozol, nem agyalsz rajta, megnyílik a lehetőségek tárháza.

Nagy közhely, de nagy igazság: AZ IDŐ MINDENT MEGOLD!

Az egyszer bizonyos, adott lehetőségek adott pillanatban vannak!

Ha ezt a pillanatot nem ragadjuk meg, már el is szalasztottuk! Más időben a dolgok másként történnek, más gondolatokkal más történetek születnek. Más befolyásának beengedésével más irányítása alá kerülünk.

Ezért a feladat megoldása most újra a TIÉD! Ne engedd ki a pillanatot, ne engedd másnak a döntés lehetőségét, ne engedd másnak az irányítást! Ne engedd be a “mi lesz, ha...” verziót. Ha mégis megtörténik, kalkuláld bele a végkifejlet változásának lehetőségét, és BIZTOSAN ÚGY TÖRTÉNIK, AHOGY GONDOLOD!

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes