Holisztikus Önmegvalósító Központ

Kedves Látogatók, eddigi és leendő Klienseim!

 

2013.-ban született meg Amélia Mosolyiskolája néven első pozitív életváltozásokat tanító vállalkozásom, miután felfigyeltem arra, hogy közvetlen és tágabb környezetemben az emberek nagy része szorong, túlhajszolt, teljesítmény centrikus, megfelelési kényszerrel él, s ha szabad ideje van, akkor sem magával foglalkozik.

Ebből a folyamatos taposómalomból képtelen kilépni, legfeljebb egy – egy betegség pihenőre kényszeríti.

 

A Mosolyiskola előadásain olyan alapvető szükségletekkel ismertettem és ismertetem meg a hallgatókat, mint boldogság, béke, sikerélmény, kikapcsolódás, értékrend-, nézőpont-, életminőség változás. Mindennek megvalósítása a gondolkodás alapos megváltoztatásán múlik, amelyhez bizony kemény erőfeszítések is szükségeltetnek.

 

Közben magam is tanultam, Parapszichológiát, Jógapszichológiát, Életmód tanácsadást, Tarot tanácsadást. Asztrológiai, kronobiológiai ismereteket szereztem, így  2016.-ban a bővült tevékenységek okán Három Majom Stúdióként folytattam a spirituális vállalkozásomat.

2018. év végén hangtál terapeutaként végeztem, amely még nagyobb teret engedett annak a nézetemnek, miszerint minden egyes tevékenységet összhangban kell végezni az univerzummal.

 

Ekkor a plusz tevékenységekkel, feladatok vállalásával Központosult a vállalkozás, Spirituális Központ nevet kapta, de az emberek a spiritizmust leginkább mindenféle varázsláshoz, jósláshoz, boszorkánysághoz, ördögi dolgokhoz kapcsolja, ennek viszont nem felelt meg a központ, hiszen itt minden a pozitív lét megerősítésére szolgált, márpedig a jólét és a jóllét nem ördögi.

 

Legfőbb feladat az összes tevékenységben az ÖNMEGVALÓSÍTÁS, ezért mi is lehetett volna találóbb, mint magát az önmegvalósítás szót használni.

 

Egy ideig MysticSheen Önmegvalósító Központként működött, de valami oknál fogva nem tudtam azonosulni ezzel a névvel.

 

Mára kirajzolódott a teljes név; HOLISZTIKUS ÖNMEGVALÓSÍTÓ KÖZPONT

Hogy miért a holisztikus? Mert minden egyed a nagy egység fontos része. Az ember, mint nélkülözhetetlen létforma létezik az univerzumban.

Az ember akkor harmonikus, ha az őt alkotó test, lélek, szellem tökéletes egységben létezik.

A holisztika, az embert az univerzum szerves egységeként tekinti, attól nem szétválasztható sem testben, sem szellemben, sem lélekben.

Ha megtanulunk önálló emberként, egységben létezni az univerzum minden egyes elemével, kiegyensúlyozott, boldog, egészséges életet élhetünk.

Erre törekszik a Holisztikus Önmegvalósító Központ minden előadása, csoport, vagy egyéni foglalkozása, segítő beszélgetése, tanácsadása.

 

 

A Holisztikus Önmegvalósító Központ szerkezeti felépítése a következő:

 

Három Majom Stúdió

 • Tibeti hangtál terápia,
 • Hangtál meditáció (egyéni/csoportos)
 • Csakra jóga
 • Gyermek hangtál foglalkozás/meditáció
 • Meditációk
 • Relaxáció
 • Koncentráció, fókuszálás
 • Irányított meditáció (imagináció, vizualizáció)
 • Test, tudat- jelenlét gyakorlatok
 • Energetika (csakra hangolás, jóga, hangtál, meditáció segítségével)
 • Transzgenerációs oldás (karmaoldás)
 • Transzperszonális megsegítés
 • Spirituális választerápia

 

Mosolyiskola

 • Spirituális csoport foglalkozások
 • Szemléletformáló előadások
 • Spirituális előadások
 • Szemléletmód váltással kapcsolatos előadások
 • Egyéb oktatás/tanfolyamok

 

Életmód tanácsadás/személyi segítés

 • Életmód - életvezetési tanácsadás (kapcsolati, szenvedélybetegségek, önértékelési nehézségek, stb.) 
 • Spirituális tanácsadás (inga, tarot, stb. segítségével)
 • Tarot tanácsadás
 • Tárgy-, és tértisztítás
 • Kronobiológia - személyiségelemzés
 • Asztrológiai elemzés

 

Minden kedves olvasót, ismerőst, ismeretlent ezúton szeretettel köszöntök!

A Nap fénye ragyogja be utatokat!

Nagy Amélia (Eli)

 

 

 

A lényeg nem az, én ki vagyok? A fő kérdés: TE KI VAGY?

 

 

A Mosolyiskolában

a hallgatók megismerik azokat a technikákat, melyekkel a külvilágból beáramló negatív gondolatokat, véleményeket, energiákat képesek feldolgozni, átalakítani, sőt, saját hasznukra fordítani.

 

Kronobiológiai, asztrológiai elemzéskor (személyiségelemzés)

Megismerhetik önmagukat, tudják mit miért tesznek, mik az erősségei, mik a gyengéi. Mivel érdemes foglalkozniuk, mi az, amit felesleges hajszolni.

 

Tarot tanácsadáson

Kérdésekre kaphatnak választ, választás előtt mérlegelhetnek a lapok tanácsait figyelembe véve. Hiszen a Tarot feltár olyan ismeretlen lehetőségeket, érzéseket, tetteket, konfliktusokat és anyagi helyzeteket, melyeket választásaink alkalmával még nem ismerünk tudatosan.

 

Csakra jógán

Beindulnak azok az energiavonalak, melyek az ember egészséges életéhez szükségesek. Általuk képesek felvenni, leadni és harmonizálni az energiáikat. 

Nem csak a testi mozgásos gyakorlatok a fontosak ezeken a foglalkozásokon, hanem az összhang megteremtése test lélek és szellem között.

 

Meditáció, Relaxáció, Transzgenerációs oldás, Hangtál meditáción

Meditációs órák idején a szellemi felfrissülés, a problémamegoldás kerül előtérbe. Hosszú fárasztó stresszes napok teljesen kimerítik az ember energiaraktárait. Ezeken az órákon feltöltődnek, pozitív életszemlélettel távoznak a résztvevők.

A Transzgenerációs oldás egy speciális meditáció, mely alatt a résztvevő megtalálja azon múltbéli gátjait, amely jelen életében is folyamatos negatív hatással van rá.

A Hangtál meditáció egy különleges univerzális erőket ébresztő meditáció, a gyógyító hang rezgéseivel hat az emberi testre, lélekre, szellemre egyaránt. 

 

Gyógyító hangtál terápián

A hangtálak rezgései alapján megállapítható energiahiányos testrészek rezgéseit emeli, illetve energia többlettel rendelkező testrészek rezgéseit csökkenti.

A kezelés hét hangtállal történik, mely a hét fő energiacsatornán (csakrákon)  jut be az aurán keresztül a testbe, és sejtszintű rezgésterápia alapján fejti ki pozitív hatását.

 

Csoportos foglalkozáson

A közösség erejét, tapasztalatokat, félelmeket, nehézségeket, sikereket, különleges gondolatokat oszthatnak meg egymással a tagok. A csoport tagjai elfogadóak, ítélkezés mentesek, bizalommal tisztelettel fordulnak egymáshoz.

Vannak szabadon hozott gondolatok, események, és vannak irányított (egy-egy témával) beszélgetések.

 

Életmód tanácsadáson (Spirituális tanácsadás)

Az egyén saját energiáit felhasználva a megoldhatatlannak tűnő problémáit feltárva dolgozunk ki együtt olyan stratégiákat, melyeket alkalmazhat a pozitív megoldás, változás érdekében.

Legtöbb esetben az egyén önmaga jön rá a lehetőségeire, a megoldásokra beszélgetéseink során.

A hozott probléma széles palettán mozog: életvezetési, családi, kapcsolati, munkahelyi, anyagi, feldolgozatlan életesemények (halál, válás, munkanélküliség, stb.)

 

...de hogy mégis legyen képed, rólam.

Nevem Nagy Amélia Erika, végzettségeimet tekintve okleveles szakvizsgázott szociálpedagógus,hangtálterapeuta vagyok.

Ezen kívül sok más egyéb végzettséggel lettem teljes.

Asztológia, kronobiológia, parapszichológia, jógapszichológia, tarot tanácsadó, spirituális életvezetési tanácsadó.

Jelenlegi foglalkozásom hangtálterapeuta, spirituális életvezetési- és tarot tanácsadó.

Bízom benne, hogy tudok segíteni!

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Eli

 

 


  

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes