Spiritualitás a mindennapokban- Összhangban

 Előadássorozat 

 

Önhipnózis, korregresszió II.

címmel.

 

2018. szeptember 20. (csütörtök) 18.00

 

Ellazult, relaxációs, meditatív, hipnotikus állapotban, alvás idején gyakran találkozunk érdekes, de néha érthetetlen  dolgokkal, jelekkel, szimbólumokkal.

A jelek, szimbólumok ismerete megkönnyíti a felismerését azon lehetőségeinknek, melyek megoldást kínálnak mindennapjainkban.

 

Ismeretlen okú félelmek, aggodalmak, betegségek, fóbiák, kapcsolati problémák, önbizalom hiány, egyéb nehézségek okainak feltárása segít a feldolgozásban, az életmód, élethelyzet változásban.

Ha megismerjük ezeket a "titokzatos" jelzéseket, megismerjük az üzeneteket is.

Ezekkel és ehhez kapcsolódó témákkal foglalkozunk az interaktív előadáson.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Eli

 

 

- A kezdetektől, -azaz az embertől kiindulva- egészen a paranormális létezésig.

Az előadások függetlenek egymástól, külön -külön is látogathatóak, de teljességében nyújt megfelelő ismeretet.
Pontos kezdésről tájékozódhattok az események között Facebook oldalamon, vagy honlapomon.

Első, és legfontosabb feladat, kiépíteni azokat a technikákat, melyekkel megerősítve önmagunkat, alkalmassá válunk a feladatra, hogy "paranormálisak" legyünk.

Meg kell tanulnunk két lábbal a földön járva nyitottnak és befogadónak lenni a láthatatlannal szemben, meg kell tanulnunk megtartani az egyensúlyt az illúzió és a valóság között.

Megismerkedünk az önvédelmi technikákkal; energiákkal, melyek körülvesznek bennünket; az energiák áramoltatásával; az egészséges test-lélek- szellem működésével;

Megpróbáljuk érzékelni a láthatatlant, megtanulunk relaxálni, meditálni, koncentrálni, amely elengedhetetlen belső fényünkkel való találkozásunkhoz.

 A tervezett témákról a lap alján olvashattok.

A spirituális ember vallja, hogy élete nem önmagáért való - nem öncélú - hanem egy magasabb szintű rendet, célt és értelmet szolgál. Tetteit, döntéseit ezen elv alapján igyekszik megvalósítani.

A spirituálisan gondolkodó ember a világot úgy értelmezi, hogy a tettei egy speciális ok-okozati rendszerben hatnak vissza életére. Ezt hívhatjuk karmának, sorsnak vagy isteni elrendelésnek.

A spirituálisan gondolkodók szerint a világnak vannak az érzékszerveink számára rejtett dimenziói és összefüggései, amelyek ugyanolyan erős hatással lehetnek létünkre, mint a környezetünk érzékelhető része.

A spirituális világnézeteket követők vallják, hogy az élet több kell, hogy legyen, mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka. Vallási hovatartozástól függetlenül szerintük a világot egy magasabb rendező elv, egy ember felett álló kozmikus törvény, erő irányítja. 

A spirituális ember él azon belső energiáival, melyek mindennapjaiban segítik és segítségére lehet ezen energiákkal más  emberek , egyéb élőlények javára.

Képes felismerni a jót, a tisztát, ítélkezés nélkül elfogadni a mást. Olyan extraszensz képességekkel, tudással, mely különlegessé teszi őt.

Minden egyes ember rendelkezett ezekkel a képességekkel. 3 éves kora után visszafejlődnek, és a napi rohanásban teljesen elfelejtik használni.

Miután mindenki ismerte, mindenki vissza is szerezheti magának ezeket az őstudásokat, ha képes felülemelkedni a hétköznapokon, az emberi gyarlóságon, a negatív programokon.

 

Tervezett témák:

- Az ember, mint az univerzum szerves része - gondolatátvitel, megérzés, "ember"ismeret. A kezdet és a vég fogalma más szemszögből.

- Kezdjük önmagunkon- önmegerősítés, pozitív életszemlélet, gondolkodás az ártó hatások ellen.

- Védelmi rendszerünk-  felépíteni, fent tartani ön/ és egyéb védelmi rendszerünket.

- Aura, csakra, energetika- Ismerkedés az egyetemes energiákkal, és működésükkel.

- Figyelem összpontosítás elfordulni a külső illúziótól- relaxáció, koncentráció, meditáció, az elme kiürítése.

- Egészséges életmóddal parának lenni. - Egészséges étkezés, káros szenvedélyek hatásai.

- Legfontosabb kérdés: Normális vagyok?- Külvilággal/önmagunkkal folytatott harc. A változások hatásai viselkedéseinkre, kapcsolatainkra.

- Egy kis radiesztézia- Inga, pálca, saját testünk jelzéseinek használata.

- Szimbólumrendszer alapismeretek- Álom, rajz, jel használat.

 

 

© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes