A Jóga összeköt Istennel. A Jóga halhatatlanná tesz. A Jóga a teljes élet.

Ez egy olyan módszer, amely az ember személyiségének minden oldalát tökéletesíti. A Jóga csodálatos módon megmutatja, hogyan emelkedhetünk fel a rosszból a jóba, a jóból az isteniségbe, majd onnan a halhatatlan isteni tündöklés magaslataiba.

A Jóga a helyes életvitel művészete. Aki elsajátította a helyes életvitelt, boldog, harmóniában él és békés. A feszültség elkerüli őt. A Jóga egy olyan tudomány, melyet India ősi bölcsei tökéletesítettek, de nemcsak India, hanem az egész emberiség számára. Ez az önművelés tökéletes gyakorlati módszere. A Jóga mindenkié. A Jóga egyetemes. A Jóga nem vallás, hanem segíti a minden vallásban megtalálható alapvető spirituális igazságok gyakorlását.

A Jóga útján járó tanítványnak rendelkeznie kell hittel, energiával, jókedvvel, bátorsággal, türelemmel, kitartással, őszinteséggel, tisztasággal, bizakodással, önmérséklettel, törekvéssel, összpontosítással, derűvel, önuralommal, igazságérzettel, erőszakmentességgel és vágytalansággal. Az élet manapság stresszel és feszültséggel teli, ingerlékenység, heves indulatok és rohanás jellemzik. Ha valaki a Jóga alapelvei közül beépít néhány elemet a mindennapjaiba, már akkor is sokkal jobban meg tud majd birkózni a saját összetett létezésével.

A Jóga tökéletességet, békét és tartós boldogságot hoz. A Jógagyakorlás által mindenkor fenntarthatod elméd nyugalmát. Nyugodtan tudsz aludni. Megemelkedik az energiaszinted, a lendületességed, az életerőd, az élettartamod és egészséges leszel. Rövid idő alatt hatékonyan tudod elvégezni a munkádat. Az élet minden területén sikereket érsz el. A Jóga megújult erőt, önbizalmat és önállóságot fecskendez beléd. A test és az elme mindig a szolgálatodra lesz.”

Szvámí Sivánanda
© 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva.

Bemutatkozás

Free Joomla! templates by AgeThemes